Summering av resan och restips

Hej hopp!
Sista inlägget innan vi är tillbaka i Sverige! Vill bara ha hemresan överstökad, den känns såååå lång!! Vi ska lämna hotellet om en timme, flyget går 22.55, suck!

Vi är väldigt nöjda med resan. De blev en stad för mkt men de sa vi redan innan. Singapore hade jag gärna bytt ut mot strand men vi ville Legoland och vi har fått mersmak på Malaysia, trevligt och billigt land de lilla vi såg. vi är rätt mätta på shopping och de var ju de som var de egentliga huvudsyftet med Singapore!

Vi älskade Hanoi, väldigt trevlig stad som ni absolut ska försöka ta er till! Och så lätt med barnen om man bor i gamla stan då allt finns på gångavstånd. Hong kong är inte en stad som etsar sig fast i minnet men kul att ha upplevt den! Vi är inga soldyrkare så därför har vi njutit av att inte ha de heta vädret hela tiden. Ho chi minh var oxå en trevlig stad, gillade pulsen! Och ban thaumarknaden! Där skulle vi shoppat mer:)

Barnen har varit beundransvärda och de har varit väldigt roligt att de varit så intresserade när vi besökt bla historiska ställen. Vi har lärt oss mkt tack vare dem. Sen är de emellanåt krävande att resa med två envisa barn. De har allt gått oss på nerverna och stundtals skulle jag kunna göra vad som helst för att få lov att slänga in dem i ett rum och låsa dörren (ett ljudisolerat sådant)! Men lättast har de nästan gått när vi haft fullt upp, då hinner de inte känna efter!

Lite restips!

Jag var lite orolig för att jag skulle uppleva resan som ett evigt packande då vi rest mkt men de har gått super och jag älskar min organisation!

IMG_3806-1
Alla i familjen har en varsin färg och två påsar vardera, en med underkläder och en med annat, så lätt att hitta och röran stannar i varje påse istället för i hela väskan:) såååå smidigt!

IMG_5235-1
Ett måste på resan och min ständiga följeslagare, plåster, alvedon, allergitabletter mm!
Köp alltid med ett pkt kex eller bananer när man byter ställe även om restid bara är en timme, plötsligt är resan mkt längre och ingen näring finns att få tag på och alltid vatten!

Våtservetter- man måste älska dem:)

Packa alltid badkläder samt en uppsättning kläder till alla, du vet aldrig om allt bagage kommer rätt!

Tamponger- fanns tex inte i Vietnam!

Ha Kisstävlingar med barnen. Inte alltid lätt att få dem att förstå att de måste kissa innan man går på bussen. Vi tävlade i att räkna vem som kissade längst:)

E böcker- kanon att ha på resan i h låna ett gäng lånekortsnummer så du verkligen kan ha en rejäl hög!

Och om man reser med mindre så är en vattenflaska på flyget bra att här när man får dricka vid sin plats. Be värdinnan fylla flaskan istället och du slipper få de uthällt!

Nu ska vi åka till flyget

Kram och hej!

Annonser
Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Summering av resan och restips

  1. lidia skriver:

    Nu väntar vi bara till imorgon…Jippi.!! Mkt fina tips!! Kram Hörs imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s