Legoland dag 2

Hej hopp!

Dagens bästa
Anton- flumridern
De tråkigaste var att de bara hade öppet till kl 18! Igår hade de ju öppet till kl 19 så de var tråkigt att vi inte hann åka technicbilarna som vi hade planerat till sista timmen!
Linnea tycker allt som Anton och de roligaste var att jag o anton åkte rutschkana själva med ringarna! Och de var roligast att jag och pappa vann brandbilstävlingen!
Linda- jag gillade lego city 4 D filmen (de gjorde barnen oxå) och att jag lyckades lura legolandspersonal om att Linnea är 6 år så hon fick köra bilarna! När de därefter frågade om hennes ålder visade hon 6 fingrar, gött! Men hemma i Sverige har hon lovat att hon snart är en hel hand:)
Johan- de bästa var när linnea sa att den som vann skulle bestämma hela veckan och att jag och Linnea vann. Linda och Anton hälsar att de var marginellt!

Vi har haft ytterligare en fantastisk dag på Legoland! De kom några regndroppar på förmiddagen och de var molnigt men varmt, nästan kvavt och vi kunde konstatera att de var perfekt väder! Vi gick på miniland. Vi gick på lego city som vi inte hann igår, där åkte barnen bil och vi åkte alla båtar och sen tävlade vi med en brandbil vardera där man skulle pumps sig fram, springa ut o släcka en eld och sen tillbaka och pumpa sig tillbaka. Johan o Linnea vann marginellt!

Vi gick på 4 D bio 2 ggr, mkt roligt. De regnade, blåste och snöade på oss!

Vi åkte flumridern 6 ggr och blev dygnsura men vi hade badkläder under så sen drog vi till vattenlandet, åkte rutschkanor, och hade svinkul! Vi hade planerat att gå från badet strax innan 18 för att spendera sista timmen med att bla åka technicbilarna som vi åkte igår i som var så roliga! Men oj vad snopna vi blev när de stängde hela parken kl 18. Tydligen hade vi tur igår och de stängde kl 19 för de var nån helgdag! Jaja ibland blir de tokigt!

Om nån ska åka hit som vi känner så rekommenderar vi två dagar men kanske bara en halvdag på vattenlandet så man verkligen hinner med. Önskar att de hade haft öppet lite längre! Vi är väldigt nöjda med vårt boende. Enkelt men vi sover ju bara där. Killen som jobbar här har kört oss dit och hämtat oss för 18 MYR en väg. Vi fick låna en telefon och när vi ville bli hämtade så ringde vi bara! Perfekt! Och så har vi fått hyra torktumlare till alla våra blöta kläder! Vi har betalat knappt 500 kr för tre nätter. Legolandshotellet kostade nästan 1800/natt galet mkt!

IMG_5084

IMG_5081

IMG_5080

IMG_5083
Vår goe frukost idag!

IMG_5085

IMG_5087

IMG_5089

IMG_5096

IMG_5097

IMG_5100

IMG_5099

IMG_5095

IMG_5090

IMG_5098

IMG_5113

IMG_5102

IMG_5103

IMG_5112

IMG_5114

IMG_5116

IMG_5119

IMG_5106

IMG_5111

IMG_5110

IMG_5121

IMG_5120

Jösses vad våra barn babblar, nu sa Anton precis, de finns nåt som heter håll käft och de har han ju rätt i, tyvärr vet inte hans syster vad de är:)
Nu skulle hon kissa oxå, på toan med toalettpapper utanför, skitjobbigt. Jag menar hur många gånger bestämmer man innan man gått på toa hur mkt man ska bsjsa om man nu ens ska de eller som jag gjorde idag och snöt mig i de medhavda pappret och kom sen på fan nu har jag inget annat. På tal om toapapper så har de flesta offentliga toaletter inget papper alls. Nä nu får de vara färdigbabblat i bloggen oxå innan de spårar ut fullständigt om de inte redan gjort de. Nu ska jag o Linnea vika tvätt medans karlarna inte gör ett skit!
Kram!

Annonser
Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Legoland dag 2

  1. Magda skriver:

    Ser ut precis som Legoland i Florida. Åh tror vi drar dit igen… Nu får ju Rufus åka mer tänker jag! Kram kram
    PS. Vad kostade Legoland?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s