Johur bahru

Hej hopp!

Vi är nu på ett hostel i johur bahru, en stad i malaysia. Eller vi bor nog utanför för här har vi tom 2 km till en atm.nan kan ju lugnt sög att vi bor väldigt olika men de har sin charm. Här bor vi på warm blanket i ett rum med en dubbelvåningssäng och toalett utanför rummet. Fick tom köpa en handduk idag då de inte ingick men för 3 nätter betalar vi inte ens 500 kr, jämför de med våra två sista nätter i Singapore som kostar 3500kr! Vi ska ju åka och spendera två heldagar på Legoland. Barnen är så förväntansfulla! (Vi med)!
Imorse fick vi gå upp tiiiiidigt, 5.15 och jisses va trötta vi var, Linnea åkte ner till frukosten i pyjamas för vi fick knappt liv i henne!
Taxi, flyg och Transfer hit gick klockrent! Ganska mkt köer i ho chi minh! Först incheckning, sen pass, sen säkerhetskontroll och långa köer till allt. Barnen piggnade tyvärr till 😦 och vi hade sjå med att få de två att lyssna. Funderade allvarligt på att lämna kvar dem:)!!

Vi kom hit redan kl 14 utan lunch i magen och inga kontanter. Vi tog ut pengar på flygplatsen i vanlig ordning men nu körde vi ju över till Malaysia och ny valuta så fick vi ta taxi till ett köpcentra och där spenderade vi sedan resten av dagen! Och shoppade massor! Snygga converseskor till Johan o Anton, T-shirtar, klänningar, jeans, shorts. Kul!! Mer shopping väntar i Singapore:)

Nu ska jag sova!
Godnatt!

IMG_4967

IMG_4968

IMG_4972
Nöjet på flyget, iPads!! Och jag verkligen avskyr att fylla i immigrationlappar av olika slag men de måste göras varje gång vi kommer till ett nytt land!

IMG_4979

IMG_4983
Vi hamnade på nåt slags uppträde på shoppingcentret, roligt värre!

IMG_4987

IMG_4988

IMG_4984

IMG_4986
Osså tittade vi på en 6D film. Vi fick typ åka en bergodalbana i massa olika landskap och stolen skakade och svängde, de sprutades vatten och såpbubblor på oss och massa rök, barnen tyckte de var jättekul!

IMG_4977
Donutspaus!

IMG_4989
Vår shopping!

IMG_4973

IMG_4975
Vårt hem för tre nätter. OBS att jag står utanför rummet och fotograferar:)

Dagens bästa
Barnen sover!
Johan- vägskyltarna som varnar Singaporeerna att de måste ha 3/4 bensin i sin tank när de korsar gränsen till Malaysia annars blir de 500 SGD i böter!
Linda- att shoppa billigt!!

Annonser
Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Johur bahru

  1. lidia skriver:

    Fina bilder. Roligt att ni har det bra. Bra att alla hittar ngt som är roligt under dagen! Längtar efter er!! Hur går det med
    Antons läxor!!! Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s