Snorkelutflykt phu qouc

Hej hopp!

Idag har vi varit på utflykt, suttit mest i skugga på båten och ändå lyckas vi bli lite röda. Andra människor skulle nog bli helt överlyckliga över att de fått färg och tittat sig stolt i spegeln. Själv ser jag bara ren och skär ångest och så måste jag vara världens sämsta mamma och fru som låter detta hända!! Skriv in oss på cancerkliniken med en gång!! Asså de låter kanske som en överdrift och mina medresenärer dvs man o barn fattar inget. De är ju nöjda med lite färg!! Hallåååå man åker utomlands för skuggans skull man kan ju faktiskt sitta där utan att frysa och bara njuta! Och så finns de ju solkräm, under 30 accepteras inte och finns således inte i vår familj;)!! Jag är som jag är!

Men nu tillbaka till utflykten, vi har åkt båt ut till norra sidan av ön, fiskat och snorklat två gånger och ätit lunch och halvsovit:) väldigt trevlig och alldeles lagom utflykt!! Anton gillade att snorkla och linnea gillade att bada. Hon åkte på min rygg medans jag snorklade! Fina koraller och en del färgglada fiskar! Anton fick filmat med sin actionkamera under vattnet så de var ju kul!
När vi kom hem badades de i pool och Jag gick på massage och sen var vi ute och åt!

IMG_4714

IMG_4730

IMG_4715

IMG_4732

IMG_4731

IMG_4729

IMG_4737

IMG_4745

IMG_4735
På båten satt de och rensade sjöborrar, de klippte av taggarna och tvättade de rent och till lunch fick vi smaka eller ja Johan gjorde de, den smakade inte så mkt hälsar han!

IMG_4727

IMG_4726

IMG_4725

IMG_4739

IMG_4741

IMG_4728

IMG_4738

Fattar inte hur man kan vara så sjukt trött på kvällen. Vi stendäckar allihop!

Dagens bästa
Anton- att snorkla
Linnea- att snorkla och hoppa från båten och simma på mammas rygg! De var roligt när pappa hoppade! Och när mamma hoppade
Johan- att smaka på sjöborre
Linda- att njuta av den fantastiska miljön, om några år lär de ha hänt hur mkt som helst! Och såklart att Linnea lärt sig simma! Och Anton e värsta grym på snorkling!

Kram på er!!

Annonser
Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s