Vardagen

Hej hopp!!

Två veckor sen vi kom hem och en vecka med jobb. Känns helt galet att tänka på att man varit iväg på en så häftig resa som ju vi faktiskt gjorde. Längtar tillbaka men våren i Sverige är så härlig och man mår bra av att morgnar och kvällar är ljusa.

Att komma hem har för oss alla fyra inneburit en rejäl förkylning så idag ska familjen wallgren ha soffhäng hela dagen. ja förutom att mat måste lagas och de behövs städas och tvättas lite, saknar att nån gör de åt mig:) linnea har varit hemma från dagis hela veckan och hostar fortfarande massor men ögoninflammation är bra!
Förresten apropå tvätt, förra helgen var vi och fikade hos en kompis och på deras toa hängde tvätt så när linnea kom in dit så säger hon – mamma, här kan vi lämna in tvätten (ja tänk om de vore så väl:))

När jag frågar Anton om han saknar resan så säger han jaaa!! – att man får bada varje dag, gräva i sanden. Det är fuskigt att de har så varmt!! Och på frågan om barnen pratar mycket om resan så är svaret att ibland kommer de uttalanden om saker vi gjort från ingenstans så då gäller de att snabbt koppla ihop. Tex – pappa kommer du ihåg när du var i ett rör och så öppnades luckan och whiii så åkte du bara iväg (om en vattenrutschbana på Bali) och linnea tycker om att prata om alla djur hon sett!

Och jag är så glad över att vi gjort denna fantastiska resa…. Ett minne för livet!

Kram på er

Ett sista inlägg kommer inom kort där jag ska försöka sammanfatta resan!

Annonser
Det här inlägget postades i Thailand. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s